Energie-Boost sessie

Wil jij ook kunnen meer kunnen genieten en weer energie hebben voor de leuke dingen in je leven?

Als je al langere tijd weinig energie hebt of zelfs chronische klachten ervaart, heb je dit misschien al vaker te horen gekregen: “Leer ermee leven, je kan niet meer doen dan je klachten beheersen. “

Maar wat nou als dat enorm veel van je energie kost? En je nu dus niet toekomt aan de dingen die je energie geven? Je lijkt dan vast te zitten in een oneindige cirkel, in gevecht met je eigen lichaam of gedachten…..

Gelukkig is er meer voldoening, meer energie en vooral meer vertrouwen in je eigen lichaam en geest mogelijk!

Ik help je graag om je energie weer in eigen handen te nemen.

Tijdens een Energie-Boost sessie help ik je om er achter te komen waar bij jou je energie het meest uit balans is, volgens de 5 elementen-leer. En daar blijft het niet bij! Ik geef je ook meteen adviezen waarmee je zelf meteen aan de slag kan om uit die neergaande spiraal te komen.

Hoe mooi is het als je zelf weer ruimte kan creëren voor alles wat jou wél nieuwe energie geeft?

Hoe werkt het?

Laat me via info@studioseiza.nl weten dat je graag een afspraak maakt voor de Energie-Boost sessie.

Je ontvangt dan een korte vragenlijst van mij, zodat ik me kan voorbereiden en je heel persoonlijk en gericht advies kan geven. We plannen dan samen een gesprek in, online of in persoon.

In het gesprek gaan we samen na waar je uit balans bent, wat je al doet om goed voor jezelf te zorgen en waar je graag naar toe zou willen groeien op het gebied van jouw gezondheid en energie. Je krijgt verschillende persoonlijke tips die eenvoudig zelf zijn in te zetten, zodat je kan ervaren dat het écht mogelijk is om je energie in eigen handen te nemen!

Kosten

Energie-Boost Sessie, 60 min €60,-