Qigong lessen

Qigong brengt lichaam en geest in evenwicht door zachte beweging, ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken die de levensenergie, de qi, versterken. De oefeningen zijn stress verlagend, ontspannen je geest en maken je lichaam soepel en sterk. Daarnaast verbetert regelmatige beoefening je concentratie, balans, houding en je weerstand, ongeacht je leeftijd of conditie.

Tijdens de qigonglessen gaan we onder andere een eenvoudige qigongserie oefenen volgens de 5 elementenleer uit de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Instromen in de qigonglessen in Brummen en Leuvenheim is gedurende het hele seizoen mogelijk. Wil je meer informatie en/of wil je je opgeven, neem dan gerust contact op.

 

Qigong in Leuvenheim en Brummen

Omdat wij ons aan de 1,5 meter afstand houden, kunnen er bij een les binnen maximaal 5 deelnemers aanwezig zijn. Wil je voor het eerst meedoen? Neem dan van te voren even contact op. 

Dinsdag 19:30 – 20:45 uur 

  • Arpalisa, Metelerkampweg 30A Leuvenheim

Maandag 9:30 – 10:45 uur 

  • Villa Sangha, Zutphensestraat 196 Brummen

Donderdag 19:30 – 20:45 uur (vol)

  • Arpalisa, Metelerkampweg 30A Leuvenheim
Overige informatie

Wat heb je nodig? Makkelijk zittende kleding, (binnen)schoenen met soepele zool of warme sokken (eventueel met anti-slip), flesje water. Bij de buitenlessen is het belangrijk dat je behalve warme voeten ook een warme nek houdt. Neem bijvoorbeeld een extra vest of een sjaal mee, vooral als het waait.