Qigong lessen

 

Qigong brengt lichaam en geest in evenwicht door zachte beweging, ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken die de levensenergie, de qi, versterken. De oefeningen zijn stress verlagend, ontspannen je geest en maken je lichaam soepel en sterk. Daarnaast verbetert regelmatige beoefening je concentratie, balans, houding en je weerstand, ongeacht je leeftijd of conditie.

Tijdens de qigonglessen gaan we onder andere een eenvoudige qigongserie oefenen volgens de 5 elementenleer uit de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Instromen in de qigonglessen in Brummen en Leuvenheim is gedurende het hele seizoen mogelijk. Wil je meer informatie en/of wil je je opgeven, neem dan gerust contact op.

 

Kosten

Per les van 75 minuten € 12,50 / 10 lessen voor € 100,-. 

De betaling dient voorafgaand aan de eerste les van de lessenreeks plaats te vinden. Rekeningnummer/IBAN: NL42 INGB 0004 2718 23 t.av. J.Kempes, onder vermelding van naam en de datum van de eerste les.

Qigong in Leuvenheim

‘T Buurthuis Leuvenheim is in verband met de maatregelen rondom Covid-19 nog niet geopend. Wel is er een wekelijkse buitenles in het groen van Leuvenheim. Deze wordt gepland aan de hand van de weersvoorspellingen, kijk in de agenda voor de eerstvolgende buitenles.

Qigong in Brummen

Nu  de maatregelen rondom Covid-19 zijn versoepeld vinden er vanaf juli 2020 weer lessen plaats in Villa Sangha in Brummen, buiten op het terrein bij droog weer en binnen bij regen. Omdat wij ons aan de 1,5 meter afstand houden, kunnen er bij een binnenles maximaal 5 deelnemers aanwezig zijn. Wil je voor het eerst meedoen? Neem dan van te voren even contact op. 

maandag 9:30 – 10:45 uur,  vanaf 6 juli 2020

Villa Sangha

Zutphensestraat 196 Brummen

 

Overige informatie

Wat heb je nodig? Makkelijk zittende kleding, schoenen met soepele zool of warme sokken (eventueel met anti-slip), flesje water. Bij de buitenlessen is het belangrijk dat je behalve warme voeten ook een warme nek houdt. Neem bijvoorbeeld een extra vest of een sjaal mee, vooral als het waait.