Qigong lessen

Qigong brengt lichaam en geest in evenwicht door zachte beweging, ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken die de levensenergie, de Qi, versterken.

Voordelen van Qigong

  • Qigong is stress verlagend
  • Qigong ontspant je geest
  • Qigong maakt je lichaam soepel en sterk
  • Qigong verbetert je concentratie,
  • Qigong verbetert je balans en je houding
  • Qigong versterkt je weerstand
  • Qigong is geschikt ongeacht je leeftijd of conditie

Qigong in Leuvenheim

De lessen Qigong gaan weer starten. Niets is zo fijn als bewegen in de buitenlucht en de verbinding met de natuur en de seizoenen ervaren. De lessen vinden buiten plaats zodra de temperatuur geschikt is om ontspannen te bewegen. Tot die tijd, als het weer minder fijn is, gaan we naar binnen. Er is een maximaal aantal deelnemers per les, dus tijdig opgeven is wel nodig.

Online Qigongles mogelijk

Zolang er vraag naar is organiseert StudioSeiza online Qigonglessen. Je kan dan op je gemak vanuit huis meedoen, via een link die je toegestuurd krijgt. Zo kunnen we toch samen in beweging blijven en goed voor ons lichaam en onze geest blijven zorgen.

Overige informatie

Wat heb je nodig? Makkelijk zittende kleding, (binnen)schoenen met soepele zool of warme sokken (eventueel met anti-slip), flesje water. Bij de buitenlessen is het belangrijk dat je behalve warme voeten ook een warme nek houdt. Neem bijvoorbeeld een extra vest of een sjaal mee, vooral als het waait.

Doe je mee? Een proefles is helemaal gratis!

Donderdag 10:00 – 11:15 uur bij Yoga Villa Sangha in Brummen Deze groep start zodra er voldoende interesse is, opgeven kan via info@studioseiza.nl of Whatsapp naar 06-24554468

Donderdag 19:45 – 21:00 uur bij Arpalisa in Leuvenheim (online mogelijk) nog enkele plekken beschikbaar, opgeven via info@studioseiza.nl of via Whatsapp/Signal naar 06-24554468

Zaterdag 10:00 – 11:15 uur bij Arpalisa in Leuvenheim (online mogelijk) Deze groep start zodra er voldoende interesse is, nog enkele plekken beschikbaar, opgeven via info@studioseiza.nl of via Whatsapp/Signal naar 06-24554468

Privéles op afspraak. Heb je behoefte aan Qigong, maar is een groepsles niet passend, bijvoorbeeld door lichamelijke klachten? Dan is het na overleg mogelijk om één of meerdere privélessen in te plannen. De inhoud van de les wordt dan op jou persoonlijk afgestemd.

Kosten

Pakket van 10 groepslessen: €100,- ( 13 weken geldig)

Losse groepsles: €12,50

Privéles 45 min.: €45,-