Qigong lessen

Qigong brengt lichaam en geest in evenwicht door zachte beweging, ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken die de levensenergie, de qi, versterken. De oefeningen zijn stress verlagend, ontspannen je geest en maken je lichaam soepel en sterk. Daarnaast verbetert regelmatige beoefening je concentratie, balans, houding en je weerstand, ongeacht je leeftijd of conditie.

Online Qigongles tijdens de Lockdown

Zolang het nodig is organiseert StudioSeiza online Qigonglessen. Zo kunnen we ook in deze periode goed voor ons lichaam en onze geest blijven zorgen.Qigong is stress verlagend, ontspant je geest en maakt je lichaam soepel en sterk. Daarnaast verbetert regelmatige beoefening je concentratie, balans, houding en je weerstand, ongeacht je leeftijd of conditie.

Overige informatie Wat heb je nodig? Makkelijk zittende kleding, (binnen)schoenen met soepele zool of warme sokken (eventueel met anti-slip), flesje water. Bij de buitenlessen is het belangrijk dat je behalve warme voeten ook een warme nek houdt. Neem bijvoorbeeld een extra vest of een sjaal mee, vooral als het waait.

Qigong in Leuvenheim en Brummen 

Elke donderdagavond is er een online Qigongles in plaats van een reguliere les. Zo kunnen we toch samen in beweging blijven en goed voor ons lichaam en onze geest blijven zorgen. Een losse online les kost slechts €10,- per keer. 

Binnenkort starten er ook weer buitenlessen Qigong, Niets is zo fijn als bewegen in de buitenlucht en de verbinding met de natuur en de seizoenen ervaren. De lessen vinden plaats als de temperatuur geschikt is om ontspannen te bewegen. Elke maandag ontvangen de deelnemers een berichtje aan de hand van de weersvoorspelling, zodat bekend is welke lessen door kunnen gaan. Er kunnen maximaal 4 deelnemers bij een les aanwezig zijn, dus tijdig opgeven is wel nodig. Een losse buitenles kost slechts €10,- per keer.

Woensdag 11:00 – 12:00 uur BUITENLES (in afwachting van fiat gemeente Brummen) plek reserveren via info@studioseiza.nl of Whatsapp naar 06-24554468

Donderdag 19:30 – 20:45 uur ONLINE opgeven via info@studioseiza.nl ivm met toezenden deelnamelink via mail

Zaterdag 11:00 – 12:00 uur BUITENLES (in afwachting van fiat gemeente Brummen) plek reserveren via info@studioseiza.nl of Whatsapp naar 06-24554468

Doe je mee?

Stuur een mailtje naar info@studioseiza.nl. Je krijgt dan alle informatie en de link naar de online les. Ook voor de buitenlessen kan je je vast opgeven. Zodra de lessen starten krijg je een uitnodiging.

Op dit moment vinden er geen reguliere lessen plaats in verband met de Lockdown. Wil je op de hoogte gehouden worden van de herstart van de reguliere Qigonglessen? Neem ook dan gerust contact op.