Over Mij

Ik ben Jenneke, Qigongdocent en meditatiecoach. Met StudioSeiza bied ik lessen en workshops aan waarbij ik mijn twee grote liefdes, Qigong en meditatie, wil delen met anderen.

Een aantal jaren geleden is het zaadje voor StudioSeiza gelegd, toen ik een Mindfulnesscursus volgde. Toen ik regelmatig begon te mediteren, leek het alsof er in mijn hoofd ineens ruimte ontstond voor nieuwe ideeën.  Eerst heb ik me verdiept in Feng Shui, een vorm van Traditionele Chinese Geneeskunde, waarbij je je aandacht richt op het beïnvloeden van de Qi, de levensenergie, in je omgeving. Daarna heb ik in 2015 een opleiding tot Meditatiecoach aan de Aspi in Krommenie afgerond.

Ik beoefende al jaren Tai Chi en Qigong, waar in mijn ervaring meditatie en de ontwikkeling van innerlijke kracht samenkomen.  Aan de BOCAM in Tilburg heb ik daarom een opleiding tot Qigongdocent gevolgd. Nu maak ik het plaatje compleet door ook de coach/therapeut opleiding te doen, die gebaseerd is op de Traditionele Chinese Geneeskunde. Deze opleiding leert mij op holistische wijze mensen te helpen aan hun fysieke, mentale en spirituele gezondheid te werken met behulp van voeding, acupressuur, Qigong en meditatie. In augustus 2020 hoop ik af te studeren.