Over Mij

Ik ben Jenneke, Qigongdocent en BOCAM-therapeut. Met StudioSeiza bied ik therapiesessies, Qigong lessen en workshops aan waarbij de nadruk ligt op het zelfhelend vermogen van lichaam en geest.

Een aantal jaren geleden is het zaadje voor StudioSeiza gelegd, toen ik een Mindfulnesscursus volgde. Toen ik regelmatig begon te mediteren, leek het alsof er in mijn hoofd ineens ruimte ontstond voor nieuwe ideeën.  Eerst heb ik me verdiept in Feng Shui, een vorm van Traditionele Chinese Geneeskunde, waarbij je je aandacht richt op het beïnvloeden van de Qi, de levensenergie, in je omgeving. Daarna heb ik in 2015 een opleiding tot Meditatiecoach aan de Aspi in Krommenie afgerond.

Ik beoefende al jaren Tai Chi en Qigong, waar in mijn ervaring meditatie en de ontwikkeling van innerlijke kracht samenkomen.  Aan de BOCAM in Tilburg heb ik daarom een opleiding tot Qigongdocent gevolgd.

Aansluitend heb ik de opleiding tot BOCAM-coach/therapeut afgerond. Als therapeut help ik je op holistische wijze te werken aan je fysieke, mentale en spirituele gezondheid  met behulp van voeding, acupressuur, Qigong en meditatie.