Nieuw in februari: online cursus Zelfmassage

Je hebt het misschien al eens eerder gehoord: knuffelen is voor baby’s een eerste levensbehoefte. Voor volwassenen is knuffelen ook heel belangrijk. Het is één van de beste manieren waarop we stress en spanning kunnen laten afvloeien.

Omdat langdurige stress slecht is voor ons immuunsysteem, zitten veel mensen nu in een vicieuze cirkel. Deze onzekere periode roept, om verschillende redenen, bij de meeste mensen veel spanning op. Die spanning zorgt er voor dat onze energie minder ingezet wordt voor het functioneren van onze lichaamsprocessen als de spijsvertering en het immuunsysteem, maar meer voor het klaar staan om te vluchten, vechten of verstijven.

Tegelijkertijd is het afvloeien van spanning door veel en vaak te knuffelen voor een groot aantal mensen niet meer (voldoende) mogelijk. Voldoende lichaamscontact met iedereen die belangrijk voor je is, is ineens een stuk minder vanzelfsprekend. En naar de massage-, voetreflex- of  een andere lichaamsgerichte therapeut gaan is nu ook geen optie.

Gelukkig kan je ook zélf zorgen dat je stressniveau daalt. Je kan namelijk jezelf masseren en daarmee je stresshormonen laten afnemen en je gelukshormonen vrij laten komen.

Zou je willen leren hoe je jezelf een fijne massage geeft? Ik ben van plan een korte online cursus te geven. Je leert dan een aantal verschillende routines, zoals een hoofdmassage (fijn bij hoofdpijn en verkoudheidsklachten), een lichaamsmassage (om energie op te wekken en circulatie te verbeteren) en een voetreflexbehandeling (om lekker te ontspannen).

En heb je wel de luxe dat je mensen om je heen hebt om te knuffelen? Dan kan je alle technieken ook veilig inzetten voor je geliefden, van jong tot oud!

Wil je deelnemen aan deze cursus? Neem dan contact op en ik hou je op de hoogte!

Online Qigongles tijdens de Lockdown

De komende donderdagen organiseert StudioSeiza online Qigonglessen. Zo kan je ook in deze periode goed voor je lichaam en geest blijven zorgen. En juist in de winter, als je weerstand lager is en je misschien wel last hebt van een winterdip, is dat belangrijk.

Qigong is stress verlagend, ontspant je geest en maakt je lichaam soepel en sterk. Daarnaast verbetert regelmatige beoefening je concentratie, balans, houding en je weerstand, ongeacht je leeftijd of conditie.

Een losse online les kost nu in plaats van €12,50 slechts €10,-!

Donderdagavond 19:30 – 20:45 uur

Doe je mee? Geef je dan op via info@studioseiza.nl. Je krijgt dan alle informatie en een link met toegang tot de les in je mail.

Nieuw: BOCAM-Therapie in Brummen en LoenenBij StudioSeiza kan je  terecht voor BOCAM-Therapie. Deze vorm van therapie is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde en gaat uit van een holistische levensvisie. Alle psychische, emotionele en lichamelijke aspecten van gezondheid worden met elkaar in verband gebracht om een voor ieder unieke therapie te bepalen.

Na een uitgebreide intake werken we samen aan een leefstijl die er voor zorgt dat je zo zowel fysiek als mentaal weer meer welzijn gaat ervaren. Het mooiste is dat je het geleerde thuis kan toepassen, zodat je zelf weer zeggenschap krijgt over je energie.

Wil je alvast meer weten? Neem gerust contact op.Je energie in eigen handen Community: vertrouw op je eigen lichaam

Ik ben iets nieuws begonnen!

StudioSeiza heeft nu een eigen groep om op een laagdrempelige manier kennis te maken met alle vormen van Chinese Geneeskunde, Qigong en de gedachte achter BOCAM-therapie. Het leukste? Het draait er helemaal om jouw eigen gezondheid, die van je gezin en wat je daarin zelf kan betekenen. Wil je ook meer invloed hebben op je gezondheid en energie? Je bent van harte welkom! https://www.facebook.com/groups/jeenergieineigenhandencommunity